مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام. ما سه نفر هستیم که یک شرکت سهامی خاص داریم و یک نفر از ما که به عنوان مدیر عامل شرکت می باشد بدون اطلاع ما اقدام به فروش پنجاه درصد سهم شرکت به کسی دیگر کرده است. همچنین ما هم به عنوان نایب رییس و عضو هیئت مدیره سهامدار شرکت هم هستیم آیا میتوانیم این معامله را به صورت قانونی فسخ کنیم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دراساسنامه اگر نقل و انتقال سهام منوط به تصویب مدیران یا مجمع باشد قابل اقدام است والا نقل و انتقال آزاد می باشد

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، فارغ از آنکه حسب رویه موجود نقل و انتقال سهام بدین سبب که اکثر شرکتها دارای دفتر نقل و انتقال سهام نیستند، ثبت نمی گردد. عملا این موضوع به منزله باطل بودن انتقال نیست. مهم مشروط بودن انتقال به موافقت مدیران در اساسنامه است. اگر چنین شرطی دارید جهت اقدامات قضایی با وکیل مشورت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر صرفا سهام متعلق به خود را منتقل نموده است
چنانچه در اساسنامه شرکت سهامی خاص،شرطی مبنی بر منوط کردن انتقال سهام به تصمیم مجمع عمومی یا هیات مدیره وجود نداشته باشد،نقل و انتقال سهام کاملاَ آزاد است. ومس میتواند سهام خودرا منتقل نماید
ولیکن در موصکع سوال شما طاهرا دخل وتصرف در سهام شما هم شده است که از مصادیق انتقال مال غیر وکلاهبرداری است واز حیث حقوقی به میزان قدرالسهم شما قابل ابطال است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بستگی به شروط اساسنامه در خصوص انتقال سهام دارد.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام بلهامکان اقدام قانونی بنا به شرایطی وجود دارد .اساسنامه ی شرکت لازم است مطالعه شود