مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

باسلام، جاری من بهم تهمت زده و هنوز ثابت نشده ما نامزدیم اگه نیاین و ثابت نکنن میتونم از جاریم شکایت کنم؟ (این تهمت رو جاریم از قول یکی از دوستان شنیده اومده به شوهر من گفته در حالی که اون دوست هم میگه من همچین حرفی نزدم)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی لطفا تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

افترا قابل شکایت است اگر موضوع خاص دیگری وجود دارد از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید