مشاوره حقوقی رایگان - سوابق خدمت در شهرداری

سلام : من در حال حاضر کارمند رسمی دانشگاه هستم و قبل از آن 2 سال در سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشغول به کار تمام وقت بوده ام در دیوان عدالت اداری شکایتی را مطرح کرده ام برای احتساب سنوات ولی رد شده است آیا با در نظر گرفتن رای زیر می توانم اعتراض بزنم.
هیات عمومی دیوان عدالت اداری با رفع یک مورد تعارض آراء اعلام كرد كه خدمت تمام وقت غیررسمی در وزارت‌خانه‌ها و موسسات و شركت‌های دولتی و شهرداری‌ ها از لحاظ تعیین پایه و بازنشستگی و حقوق وظیفه، به عنوان سابقه خدمت دولتی محسوب می‌شود.
به گزارش ایسنا؛ متن رای شماره 59 هیات عمومی دیوان عدالت اداری در این زمینه به شرح زیر است: «اولا: تعارض در آرای مذكور محرز است. ثانیا: با توجه به حكم مقرر در ماده 151 قانون استخدام كشوری و مفاد رای شماره 512 و 511-1389/11/18 هیات عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر لزوم احتساب مدت خدمت تمام‌وقت در وزارتخانه‌ها و موسسات و شركت‌های دولتی و شهرداری‌ها از لحاظ تعیین پایه و بازنشستگی و حقوق وظیفه به عنوان سابقه خدمت دولتی، آرای شعب 20 و 3 دیوان عدالت اداری كه بر وارد دانستن شكایت صادر شده است صحیح و موافق مقررات است.
این رای به استناد بند 2 ماده 19 و ماده 43 قانون دیوان عدالت اداری برای شعب دیوان و سایر مراجع اداری مربوط در موارد مشابه لازم‌الاتباع است

پاسخ ها :

سوابق خدمت در شهرداری سابقه خدمت دولتی سابقه خدمت دیوان عدالت اداری