مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سیم کارت های ما در رابطه نامشروع

اگر سیم کارت های ما دست کس دیگری بوده باشد و وی با آنها رابطه نامشروع برقرار کرده باشد و سپس در دادگاه من بگویم که سیم کارتهایم دست فرد دیگری بوده و آن فرد نیز خودش اقرار کند که دست او بوده ، من تبرئه میشوم ؟
و حکم آن فرد در صورت اثبات رابطه چیست؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام از طریق گوشی که سیم کارت ها روی ان فعال شده اند میشود اثبات کرد چه کسی استفاده کننده از سیم کارت بوده است حکم اثبات رابطه نامشروع بستگی داردبه سایرقراین وامارات و وضعیت دوطرف متاهل باشند یا مجرد محصن یا غیرمحصن حد باشوند یا تعزیر بهرجهت بستگی به وضعیت پرونده دارد حتی امکان تبرئه نیز وجود دارد