مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سیم کارت های ما در رابطه نامشروع

اگر سیم کارت های ما دست کس دیگری بوده باشد و وی با آنها رابطه نامشروع برقرار کرده باشد و سپس در دادگاه من بگویم که سیم کارتهایم دست فرد دیگری بوده و آن فرد نیز خودش اقرار کند که دست او بوده ، من تبرئه میشوم ؟
و حکم آن فرد در صورت اثبات رابطه چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند صاحب سیم کارت مسولیت تمامی تخلفات وارتکاب جرائم را خواهد داشت ولیکن اگر فردی که از سیم کارت سو استفاده ننوده اقرار نماید شما از اتهام برائت حاصل نموده واگر رابطه نامشروع اثبات شود تا99 ضربه سلاق مجازات خواهد داست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله شما تبرئه می شوید و مجازات چنین جرمی برای مرتکب شلاق است