مشاوره حقوقی رایگان - کسب و پیشه

سلام. مغازه ای بدون قرارداد موجر و مستاجر هست که مستاجر بیش از 40 سال نشسته اند و مشمول حق کسب و پیشه میشوند. مستاجر بسیار مسن هست ایا میتوانیم بعد از فوت مستاجر درخواست تخلیه بهمراه پرداخت حق کسب و پیشه داشته باشیم و تخلیه را بخواهیم؟
حق کسب و پیشه را به وراث پرداخت کنیم.
وراث حق را دارند که حق کسب و پیشه را نخواهند و بخواهند تخلیه نکنند؟ منظور با تغییر مستاجر میتوان تخلیه خواست با پرداخت کسب و پیشه؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
درخواست تخلیه املاک اجاره ای دارای حق کسب وپیشه وتجارت ازسوی موجرتنهادرموارد معین قانونی امکان پذیره ،شرایط راباوکیل مشورت نمائید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مغازه مشمول قانون سال 56 فقط در شرایط خاصی که در آن قانون پیش بینی شده قابل تخلیه است.