مشاوره حقوقی رایگان - درب ورودی پارکینگ

سلام. بنده مستاجر هستم در یک آپارتمان چهار طبقه تک واحدی و فقط طبقه چهارم از پارکینگ استفاده میکند و بیشتر مواقع درب پارکینگ را درست نمیبندد و درب نیمه باز است. در پارکینگ از آب شرب برای شستن وسیله نقلیه خودش استفاده میکنه. بارها تذکر دادیم اما نتیجه ای نداشته.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ازوظایف مدیر ساختمان است که تذکر جدی به ایشان داده شود ودر خصوص مصرف اب نیز میتوانید صمانت اجرای پرداخت بیشتر مصرف اب را برای وی تعیین نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مدیر ساختمان به ایشان متذکر بشود و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. با ارسال اظهارنامه رسمی ایشون را منع کنید