مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

مدیر ساختمان 10 واحدی هستم یکی از واحدها اقدام به شستن خودرو خود در پارکینگ می‌کند و عنوان میدارد همراه با توهین من ماشین میشورم ببینم کی میخاد چیزی بگه؟ آب ساختمان اشتراکی بین 10 واحد میباشد. از لحاظ حقوقی چجوری میشه تنظیم شکایت کرد؟ درضمن ماشین شستن و موکت و فرش شستن تو پارکینگ ممنوع کردیم. و این کار ایشون مورد رضایت هیچ واحدی نیست

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام این موضوع در ابتدا مورد استشهادیه و امضاء کلیه ی صاحبین واحدها قرار گیرد بعد در دادسرا به اتهام ایجاد مزاحمت شکایت مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

استشهادیه جمع کنید و سکایت مزاحمت مطرح بفرمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با اخذ استشهادیه شکایت رفع مزاحمت را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

استشهادیه جمع کنید و شکایت مزاحمت مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با اخذ استشهادیه شکایت رفع مزاحمت را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا یک صورت جلسه مبنی بر ممنوعیت شستن ماشین در پارکینگ ، تنظیم و به امضا مالکان برسانید و سپس از ایشان شکایت نمایید