مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه آسانسور

سلام، مادر بنده در طبقه دوم یک ساختمان 8 واحدی زندگی میکند که حدود 30 سال از عمر ان میگذرد حدود 15 سال پیش طبقات سوم و چهارم با هزینه خودشون برای ساختمان اسانسور تهیه کرده که طبقه اول در نزاشته و طبقه دوم 15 ساله که دربش قفل کردن چون اون مقطع زمانی ما مخالفت کردیم و طی صورت جلسه استفاده اسانسور را منوط به پرداخت مبلغ به قیمت روز و رضایت 4 واحد کردیم حالا بنده به دنبال وصل اسانسور هستم که 4 واحد هر دفعه بازی در میاورند الان هم هزینه اسانسور 15 ساله را 250 میلیون اعلام کردن و شرط نمودن باید هزینه طبقه دوم (واحد همسایه) کلا پرداخت کنم یعنی 50 میلیون پرداخت کنم البته بنده رضایت دارم که مبلغ واقعی اسانسور اون هم سهم واحد خودم بهشون بدم اما دندان گرد بازی در اورده و بنده را منصرف میکنن و چون مادر بنده زانو پاش عمل کرده و نمیتونه بدون اسانسور اقدام کنه باید اسانسور وصل کنم ( بنده هم اکنون در ان ساختمان ساکن نمی باشم و امضا صورت جلسه من کردم که هیچ سهمی در خونه مادرم ندارم)
بنده چطور میتونم از 4 واحد شکایت کنم و آسانسور وصل کنم و طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری هزینه نصب اسانسور برای واحد خودم بدم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید طبق قیمت روز هزینه اسانسور را پرداخت نمایید و میتوانید درخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس رسمی دادگستری ، قیمت روز اسانسور را مشخص نماید