مشاوره حقوقی رایگان - هزینه رنگ پارکینگ

سلام
آپارتمان جنوبی چهار طبقه هفت واحدی یک واحد متراژش دوبرابر شش واحد دیگر رفت و آمد از پارکینگ هست اما در رفت و آمد جدا از درب پارکینگ هست
سه واحد پارکینگ دارند چهار واحد پارکینگ ندارند
1_ هزینه رنگ پارکینگ به چه صورت است .
2_هزینه رنگ درب پارکینگ به چه صورت است واحدهای بدون پارکینگ کلید درب را ندارند و هیچ استفاده ای از درب پارکینگ نمیکنند.
ممنون از پاسخگویتون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،هزینه با واحدهایی است که پارکینگ دارند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تمام ساکنین در محل های مشاع سهیم هستند مگر اینکه واحدهای دارای پارکینک ان قسمت به صورت اختصاصی در تصرفشان باشد.