مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام
چندین سال پیش صاحب کار من بنامم وام گرفته و خودش هم راهن وامه حال ایشون فوت کردن و وام معوق شده ایشون قبل فوتش یک نوشته به من داده که وام برای ایشونه و بازپرداختش با خودشه . حالا وام به مرحله اجراییه رفته سوال من اینه که چه مشکلی میتونه برای من پیش بیاد

پاسخ ها :

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

اگر بنام شما گرفته شده مسئولیت پرداخت با شماست میتوانید با توجه به نوشته مذکور بعد از پرداخت از وراث مطالبه نمایید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
اگر جهت تضمین وام، مالی به رهن گذاشته شده باشد، مطالبات بانک از آن مال قابل وصول است.
در هر صورت اگر وام را پرداخت کنید، می توانید به استناد همان نوشته علیه وراث جهت استرداد مبالغ پرداختی اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید پرداخت کنید و جداگانه از وراث مطالبه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ،اگرجهت تضمین وام مالی به رهن گذاشته شده باشد،اگرشماپرداخت ننماییدمطالبات بانک از آن مال قابل وصول هست ،ولی درصورتی که وام را پرداخت کنیدمی توانیدبه استنادنوشته مذکورعلیه وراث طرح دعوانمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تضمینی از شما در بانک نباشد از طریق رهن وصول خواهد شد.