مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 502 ق آ د ک

سلام . پدر بنده 76 سال سن دارد . و دارای ناراحتی قلبی تنفسی و اعصاب میباشد .
متآسفانه در پرونده ای ایشان را به 6 ماه حبس محکوم کردن و قطعی هم شده . آیا میشود طبق ماده 502 تقاضای دستور مقتضی با نظر پزشک قانونی را داد ؟؟

پاسخ ها :

اصغر  احساني

اصغر احساني :

بله. محکوم علیه دارای بیماری خاص برای احراز توانایی جسمی یا مراقبت‌های ویژه جهت طی دوران حبس ومحکومیت در صورت داشتن عذربه قاضی اجرای احکام اعلام می‌کنند وقاضی جهت معاینه واحراز شرایط وی رابه پزشکی قانونی معرفی می‌نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما درخواست خود را مطرح نمایید و مدارک پزشکی خود را ارائه بدهید تا بررسی بشود