مشاوره حقوقی رایگان - اعلام رضایت

رای اداره کار قطعی شده و جهت اجراییه حکم اقدام شد ولی با تماسی که با کارفرما گرفته شد از طرف بنده ایشان رای رو قبول کرد و وجه اینجانب پرداخت شد لکن جهت عدم صدور اجراییه اینجانب چه کاری باید انجام بدهم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضورا اعلام رضایت نمایید یا در دفترخانه مراتب رضایت اعلام نمایید وبه اجرائیه ارائه داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست اعلام رضایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست اعلام رضایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام باید به موجب لایحه ای از آن انصراف دهید.