مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام

سلام دو نفر خانم و آقا یکی کارمند رسمی و دیگری معلم بازنشسته ضامن بنده شدن برای وام ازدواج ضمن اینکه بانک از بنده سفته گرفته، حالا بنا به دلایلی توان بازپرداخت وام رو ندارم، آیا بانک با توجه به اون سفته هایی که بهشون دادم می تونن بر علیه بنده اقدام کنه یا اینکه فقط میرن سراغ ضامنها؟؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

بانک میتواند علیه هرسه نفر اقدام کند

صابر آبرنگی

جناب آقای صابر آبرنگی :

سلام
معمولا بانک راحت ترین راه جهت وصول رو انتخاب میکنه.هم میتونه سفته رو به اجرا بذاره و هم میتونه به ضامن مراجعه کنه.بستگی به قرارداد و نظربانک داره که با کدامیک زودتر وصول انجام میشه.درنهایت اگرازضامن هم وصول کنه بعدا ضامنها میتونن علیه شماطرح دعواکنند
موفق باشید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام.
اکثر اوقات چندین بار به وام گیرنده و ضامنین اخطار داده می‌شود و گاهی ماه ها پس از اخطار اقدامی صورت نمی گیرد ولی
با توجه به مفروض بودن تمکن ضامنین،توقیف اموال و حساب‌های ایشان و وصول طلب از ایشان ساده تر است.

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بسته به تشخیص بانک دارد ولی احتمالا بر روی هر دو اقدام می نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به اقدام بانک داره
ولی معمولا از طریق ضامن اقدام می کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به سراغ ضامن ها خواهند رفت و تمام حساب های ضامن توقیف خواهد شد و