مشاوره حقوقی رایگان - شخصی گفته از من میخواهد شکایت کند

من در اینستاگرام شخصی و نقد کردم و گفتم به چه دلیل استعفا دادم و مقصر اون اقا بود که با خانومی تو مجموعه رابطه داشت. ولی اسمی از کسی نبردم فقط گفتم اسم رستوران زنجیره ای و مکانش رو گفتم
این شخص گفته از من شکایت میکنه
مدیر کل مجموعه بهش گفته خودت باید شکایت کنی. ما تا جای ممکن حمایت میکنیم. اما من اسم شخصی رو نگفتم.
ایا میتونه شکایت کنه؟
ایا میتونه ثابت کنه؟
اگه میتونه چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اسم بردن ملاک نیست همینکه مطلبی را عنوان کنید که همه افراد در ان جمع بدان منظور شما چه شخصی است ونشر اکاذیب ایجاد شود قابل تعقیب است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ایشان میتواند شکایت نماید ولی شما هم باید از خود دفاع نمایید که
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید