مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام. مادر من یک زن 50 ساله هستش. دو تا از خواهر های مادرم به او تهمت و افترا زدن که با مردی رابطه ی نامشروع داره. در صورتی که یک روز مادرم از پاساژ میرفته بالا و یک آقایی پشت سر مادرم میرفته داخل پاساژ خواهر های مادرم اون جا شلوغ کاری میکنن که مادرم با این آقا در ارتباط هست و از این واقعه فیلم میگیرن که فقط این آقا پشت سر مادرم داشته راه خودش رو میرفته. از اون جایی که من برخوردی داشتم با اون مرد فهیدم که مرد بسیار ساده ای هستش و آبرو داره. این دو نفر اون آقا رو تهدید میکنن که اگر نگی تو با این خانم در ارتباطی از تو شکایت میکنیم و فیلم رو میفرستیم برای بستگانت و آبروی تو رو میبریم. اون هم ترسیده. الان این دو تا خانم در خیابون مادر من رو کتک میزنن و فحاشی وحشتناک میکنن و همه جا تعقیبش میکنن. تهدیدش میکنن که باید بگی با این آقا در ارتباط هستی. مادر من زیر بار همچنین ننگی نمیره. من سر این موضوع بچه ام رو از دست دادم. باردار بودم و این خانم با من تماس گرفت که آبروی مادرت رو میبریم و من شوکی که به من وارد شد باعث شد که بچه ایست قلبی کنه و در شکمم بمیره. الان من باید چی کار کنم؟ چه شکایتی کنم؟ تو رو خدا کمکم کنید. چون از نظر روحی اصلا در شرایط خوبی نیستم. میترسم سر این موضوع مادرم رو از دست بدم. این هم بگم که مادرم سواد خوندن و نوشتن نداره. تو رو خدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

امیرحسین فولادی زاده

امیرحسین فولادی زاده :

استان :

از دو تا خانم به جرم مزاحمت و فحاشی و سقط جنین شکایت کنسد

مرضیه شکری

سرکار خانم مرضیه شکری :

با سلام مادر شما میتونه شکواییه ضرب و جرح عمدی و توهین و تهدید رو علیه خواهرهاش مطرح بکنه. اگر اون دوتا خانم اتهام رابطه نامشروع رو پیش کسی مطرح کردن و شاهد دارید میتونید شکایت افترا هم مطرح کنید.