مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام، خسته نباشید. سال گذشته داماد بنده چند تا عکس از دخترم آورد که ببینم. عکس دخترم مربوط میشد با همکارانش و رستوران سنتی رفته بودند. داماد بنده ادعا کرد که دخترم با شخص دیگری در ارتباط است و میخواهد طلاق دهد. آیا بابت این ادعا که دختر من خراب است و باعث بی آبرویی من نزد فامیل شده، من به سهم خودم میتونم از ایشان شکایت کنم یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛
در خصوص موضوع چنانچه فردی اتهام روابط نامشروع زنا به شخصی بزند و نتواند اثبات کند به حد قذف محکوم میشود و چنانچه عناوین مجرمانه دیگر به شخص نسبت دهد و نتواند اثبات نماید مرتکب افترا شده است اما در فرض سوال این امور به نظر نمی رسد ضمن اینکه خود شخص بایستی طرح نماید‌.
درصورت رضایت و نیاز به ادامه انجام کار با توجه به تخصصی و جزئی بودن امور حقوقی می توانید با بنده از طریق ذیل هماهنگ نمایید. #سلمان_رئوفی_پور #وکیل_پایه_یک_دادگستری_تهران 09123700383

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

در صورت اینکه ادعای ایشان خلاف واقع هست امکان پذیر هست و مشترکا با دختر خود طرح شکایت نمایید

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

صرف عکس و جهت ارایه به دادگاه به جهت داشتن ارتباط کفایت نمیکندوکلیه حقوق ایشان محفوظ می‌باشد