مشاوره حقوقی رایگان - معرفی سبدگردان

سلام وقت به خیر
چند وقت پیش تریدری که سبدگردانی ارز دیجیتال می کردن بهشون 1 نفر رو معرفی کردم که براشون سبدگردانی کنن. تریدر هم گفته بودن که اصل سرمایه از بین نمیره, و اگه از بین بره برمی گردونن.
سرمایه ی مشتری از بین رفت. که کلا 100 میلیون تومن بود. که تریدر هم با حساب خود مشتری سبدگردانی می کرد. و حساب لیکوئید شد. یعنی اینجوری نبود که تریدر پولو برداره فرار کنه. فقط به خاطر شرایط بازار و... حساب لیکوئید شد.
تریدر هم پولو برنگردوند.
من به مشتری شماره تریدر رو دادم و مشتری هم از روز اول می دونست من فقط پیاما رو انتقال میدم.
حالا مشتری می خواد از من شکایت کنه. به نظرتون من مشتری می تونه از من شکایت کنه؟ با این که شماره خود تریدر رو داره و از روز اول هم می دونست من فقط پیاما رو انتقال میدم؟
اگه بله, بهم بگین جرمم چیه دقیقا و چی کار باید کنم؟ و مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

بله مي تواند چون بدون مجوزات قانوني اقدام نموده ايد و مورد تاييد سازمان بورس و اوراق بهادار نمي باشيد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر موضوع از مصادیق کلاهرداری نباشد جنبه حقوقی داشته میتواند دادخواست مطالبه را به طرفیت شما وان شخص اراىه دهد