مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر فوت شده

سلام خسته نباشید من 49سالمه و 12سال پیش طلاق گرفتم میخواستم بدونم حقوق پدر کلش میدن یا کسر میشه یک خواهرم دارم که مجرده ولی خارج از کشور میخوام بدونم خواهرهم میتونه حقوق پدرم رو دریافت کنه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا خیر چون ملائت مالی ودرامد دارد وخارج از کشور است معمولا نمیپذیرند مستمری به ایشان تعلق گیرد ولیکن به شما با توحه به مجرد بودن وعدم اشتغال تعلق خواهد گرفت

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بله میتونید برای دریافت حقوق پدر اقدام کنید . خواهرتون در واقع اگر اقدام نمایند می تونن در حقوق سهیم بشن . البته باید پیگیری کنن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خواهر شما که خارج از کشور هستند می توانند یا حضوری مراجعه و درخواست مستمری پدر بدهند یا به شخصی در ایران وکالت بدهد که وکیل درخواست مستمری بدهد . و دختر هم اگر مطلقه یا مجرد باشد و فاقد شغل باشد و بیمه هم پرداخت ننمایند میتوانند درخواست مستمری پدر را بدهند و سهم خود را دریافت خواهند کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مستمری به شماباتوجه به مجرد بودنتون وعدم اشتغال تعلق میگیربایدحضوری پیگیربشین

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با تجرد و فقدان شغل می توانید جهت برقراری مستمری اقدام نمایید اگر بدانند خارج کشور هستند و واجد شغل برای ایشان بر قرار نمی گردد