مشاوره حقوقی رایگان - مالی

درود بر شما
یک مشورت از خدمتتون دارم
من حدود 8-9 سال پیش ضامن بنده خدایی شدم، ضامن دیگر هم پدر ایشان بود
اون بنده خدا تا مدتی اقساط رو پرداخت کردن اما الآن بیش از 7 ساله که قسط پرداخت نکرده، چک ضمانت من هم برگشت خورد و نهایتا رفت دایره حقوقی بانک و مشکلات عدیده بانکی برام پیش آمد.
الآن قصد دارم اجباراً خودم پرداخت و تسویه کنم، با پدرشان صحبت کردم، ایشون هم میگه من سفته می‌دم، نوشته می‌دم و از اینجور حرفا ...
خواستم مشورت بگیرم بهترین اقدام در این خصوص چیه و چه مدرکی از پدرشون بگیرم معتبرتره.

و نهایتا اینکه *صورتجلسه* تنظیمی در حضور شهود را تحت چه *عنوان حقوقی* باید تنظیم کنیم که در آینده درصورت خلف وعده ایشان، اعتبار بیشتری داشته باشد.

ممنون می‌شم بنده رو راهنمایی بفرمایید✌️

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام اگه چک دارند بهترین هست در غیر اینصوزت سفته هم خوبه و برای تادیه طلب مناسبه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بهتر است از ایشان چک ویا سفته اخذ وصورتجلسه ایی ازاین بابت که سفته ها بابت تسویه تسهیلات بانکی بوده که توسط شما با. بانک حساب وکتاب شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا یک صورت جلسه محکم تنظیم نمایید و تمام شروط را قید نمایید و از ایشان چک اخذ نمایید و