مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت توسط سند ملک

سلام وقت بخیر ببخشید سوالی داشتم:
چند سال پیش ضامن شدم و سند خانه بنده در رهن بانک رفت، پس از چندین بار ابلاغ، وکیل بانک تماس گرفت و گفت می‌خواهیم کارشناس برای مزایده تعیین کنیم، به همین دلیل بنده با وام گیرنده تماس گرفتم که ایشان گفتند توانایی تسویه وام را الان ندارند و تا آن جا که میسر است تهیه میکنند، میخواستم از جنابعالی بپرسم قبل از اینکه مقدار باقیمانده را بپردازم، آیا میتوانم تضمینی برای پرداخت از ایشان بگیرم تا ملزم به پرداخت باشند؟
سوال دیگر اینکه با توجه به اینکه ممکن است این مبلغ را به بنده دیر پرداخت کنند و زمان بر باشد، آیا می‌توان ایشان را ملزم به پرداخت بر اساس قیمت طلا کرد با این عنوان که به قیمت روز طلا محاسبه و پرداخت کنند؟
قبلا پیشنهاد وام گیرنده این بود که سندی را در رهن بنده تا زمان پرداخت قرار دهند.
پیشنهاد جنابعالی چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
قرارداد تنظیم نمایید و در قرارداد مهلت پرداخت و ضمانت اجرا تعیین نمایید
بله امکان دارد ولی باید به صورت تخصصی تنظیم گردد
بهتر است در قرارداد خسارت وجه التزام روزانه تعیین نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود یک قرارداد خوب تنظیم نماییدرا تعیین کنید و ضمانت اجرای خوبی برای آن در نظر بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله طی یک قرارداد تخصصی موارد مهم پیش بینی شود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
قرارداد تنظیم نمایید .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید یک قرارداد بنویسید ووجه التزام در آن قابل پیشبینی هست