مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهدید به قتل در تلگرام

با سلام، مادر بنده از فردی بابت چک برگشت خورده شکایت کرده و حکم جلبش رو گرفته، همون اوایل قبل از شکایت تو تلگرام متنی براش ارسال کرده که در حقش دعای بد کرده که مثلا به کرونا گرفتار بشی و خدا ازت نگذره و از این چیزها، دیشب این آقا پیام داده ضمن فحاشی های بسیار زشت به مادرم، اتهام نزول خوری زده و تهدید به قتل من کرده. بعد از رویت پیام توسط مادرم (که از صفحه عکس گرفته) پیام رو پاک کرده. میخواستم ببینم آیا میشه ازش شکایت کرد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونید شکایت کنید اما اثبات آن بسیار سخت است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

می توانید شکایت کنید ولی با توجه به اینکه سرورهای تلگرام در ایران نمی باشد پیگیری پیام ارسال شده تقریباً غیر ممکن است

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. بله به عنوان توهین به اشخاص و تهدید به قتل نفس. جالا این آدم چقدر جدی بوده یا نبوده را دادسرا تشخیص میده ولی بابت این اتهامات مجازات می شود.