مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحاشی

سلام وقت بخیر
کسی که تو تلگرام توهین و فحاشی میکنه رو میشه از طریق فتا پیگیری کرد و اگر آره مشکلی برا خود ادم درست نمیشه چون تلگرام بوده و فیلترشکن و اینا اسکرین شات دارم از پیام ها ولی الان پیام هاشو پاک کرده

پاسخ ها :

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، از طریق پلیس فتا و دادسرا قابل پیگیری می باشد.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

سلام
توهین در هر جایی باشه قابل پیگیری هستش.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شدنی است ولی بهتر است پیگیری نکنید چرا که هزینه و زمان را ضرر کرده اید و در بد ترین حالت ممکن ایشان به جزای نقدی محکوم می‌شوند و به شما چیزی داده نمی‌شود و واریز می‌کند به صندوق دادگستری

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به دادسرای جرایم رایانه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت تقدیم نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید
شکوائیه توهین ، قذف و هتک حیثیت تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای خود شخص مشکلی پیش نمیاد.
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.
تحت شرایطی از طریق پلیس فتا قابل شناسایی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر مشکلی برایتان پیش نمی اید . پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل پیگیری می باشد نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد و برای شخص مشکلی به وجود نمی آید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس فنا مراجعه نمایید و سپس شکواییه‌ توهین و تهدید را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تلگرام بعنوان یک پیام‌رسان خارجی به دلیل اینکه سرورهای آن در کشور ایران قرار ندارد در صورتی که اکانت مورد نظر دیلیت شده باشد امکان پیگیری از سوی پلیس فتا امکان‌پذیر نخواهد بود. اگر از طریق پیام‌رسان بله، ایتا، سروش و روبیکا که همه آنها پیام‌رسان‌های داخلی هستند توهین و فحاشی اتفاق افتاده بود پیگیری از سوی پلیس فتا ممکن بود.