مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با بلند کردن مستاجر

درود بر شما.
جسارتا من 4 سال پیش خانه ای را اجاره و رهن کردم. مالک اون زمان ایران بودن و بعد از مدتی کلا رفتن آمریکا برای زندگی. گویا همسر این آقا جدا شدن و مهریه رو اجرا گذاشتن و خانه را تصاحب کردن و الان میگن ما باید بلند بشیم. من هم مشکلی ندارم برای بلند شدن ولی ایشان میگن پول رهن ما رو که مبلغ 20 میلیون تومان هست رو نمیدن و میگن باید از هر کسی رهن کردم پولم رو بگیرم و اون آقا آمریکا هستن و من هیچ دسترسی ندارم به ایشان و الان من بدون این پول باید برم با خانواده گوشه خیابان بمونم. در کل ایشان میگن ما خانه را تصاحب کردیم و اگر بلند نشیم شکایت میکنن و کار به جای بدی میکشه .
در واقع میگن این کار ما، تصاحب مال غیر هست
لطفا راهنمایی میکنید؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما هم بفرمایید به اون خانم شما هم برید اون اقا که به من اجاره داده را بیارید من تخلیه کنم این چه حرفی است باید پول ودیعه شما را پرداخت و تخلیه نماییند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر خیر اولا همسر موجر نمی تواند.
درخواست تخلیه ملک و درخواست بلند شدن مستاجر را نماید دوم باید حتما ابتدا پول رهن مستاجر را پرداخت نمایند سوم باید مالکیت همسر موجر در دادگاه اثبات بشود و اصلا نگران نباشید به هیچ عنوان
ملک را تخلیه ننمایید و اعلام نمایید که برو شکایت کن چون در هر حالتی باید ابتدا پول رهن شما داده بشود تا شما ملک را تخلیه نمایید و در صورت شکایت از شما ،
رسیدگی و دادرسی دادگاه چند سال زمان می برد