مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط مسکن مهر از سوی خریدار

سلام. بنده یک واحد مسکن مهر داشتم که سندش به اسم من بود در سال 96 به بنگاه دار فروختم اما ایشون در قولنامه راجع به باقی وام تعیین تکلیف نکرده و فقط یک اشاره ای کرده که تا این تاریخ یعنی تاریخ معامله اقساط وام تسویه شده بعدش هم واحد دست به دست فروخته شده خریدار نهایی اقساط رو نمیده حالا از بانک مدام به بنده زنگ میزنن و تهدید میکنن که حساباتونو میبندیم و فلان سوالم اینه آیا بانک نمیتونه اون واحد رو توقیف کنه ؟ ایا اون اشاره در مورد وام میتونه مورد استناد بنده قرار بگیره ؟ و نهایتا بنده برای این مشکل چی کار کنم ؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمائید. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت عدم پرداخت اقساط وام ، ابتدا بانک تمام حساب های
وام گیرنده و ضامن را مسدود خواهد کرد و با توجه به مفاد قرارداد شما
، باید مشخص بشود که تعهد پرداخت اقساط وام
بر عهده چه کسی است و اگر قرارداد ساکت باشد
اصولا بر عهده خریدار است مگر خلاف آن اثبات بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله اما شما باید اقساط را پرداخت کنید و از طرف مقابل مطالبه کنید