مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن مهر

با سلام. من دو سال قبل یک واحد مسکن مهر با وکالت نامه، که اون هم با وکالت نامه خریده بود خریدم و اون موقع اقساطش شروع نشده بود. الان نامه اقساطش به بانک رسیده. به بانک مراجعه کردم گفتن سند به نام فروشنده میخوره و برای انجام کار های وام باید فروشنده حضور داشته باشه. من هم نه آدرسی و نه شماره ای از ایشون دارم. میخواستم از شما بپرسم آیا با وکالت نامه ای که دارم نمیتونم کار اقساط وام رو انجام بدم و این که امکانش هست سند مستقیم به نام خودم بخوره؟
ممنون

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام. با داشتن وکالت از مالک رسمی (فروشنده ) امکان انتقال سند برای شما یا هرکس که وکالت رو بهش منتقل کنی هست.

یک وکیل

سلام تماس بفرمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر وکالت فروش و همینطور وکالت کاری و انجام کار در بانک دارید میشود