مشاوره حقوقی رایگان - میزان پرداخت مستمری پدر فوت شده نیروی مسلح به دختر مطلقه

باسلام. من پدرم چند سالی هستش فوت شدن و من به علت مطلقه و بیکار بودن نصف مستمری پدر رو که نصفه دیگش رو مادرم میگیرن تا به امروز گرفتم. میخواستم بدونم در صورت فوت مادرم که شدیدا مریض و مسن هستند مستمری پدرم رو بطور کامل دریافت خواهم کرد. با تشکر 1400/6/7 تاریخ

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر زوجه سهم خود را از مستمری زوج دریافت ننماید ، یا زوجه فوت نماید ، سهم دختر بیکار و مطلقه یا مجرد بیشتر خواهد شد