مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پروتز سینه

سلام. من 8 ماه پیش جراحی پروتز سینه کردم. جاگذاری سینه بنده خوب نبوده و دوباره پایین امده است. قبل عمل این افتادگی رو نداشتم. سینه ام بالاتر بود. فقط میخاستم بزرگتر بشه. الان اومده پایین. مجدد باید جراحی کنم و بخیه لیفت رو قبول کنم.
علاوه بر اون سینه ام دو ماه بعد از عمل دچار شیردهی بی دلیل شده. نمونه چنین شکایتی که بخاطر پروتز ایجاد شیردهی بشه هم داریم؟
پزشک به من گفتند پروتز رو زیر ماهیچه قرار میدهن و فقط برای افراد ورزشکار پروتز رو روی سینه میگذارند. ولی پروتز بنده رو روی ماهیچه گذاشتند. چطور میتونم ثابت کنم که قبل عمل وعده پروتز زیر ماهیچه داده بودند؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایت خود از پزشک معالج را به دادسرا تقدیم کنید به پزشکی قانونی ارجاع میشه و نظر پزشکی قانونی ملاک قرار میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید شکایت خود را در دادسرا مطرح نمایید و تمام مدارک پزشکی خود را ضمیمه نمایید و درخواست کارشناس پزشکی قانونی نمایید تا توسط پزشک بررسی بشود