مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
مهریه خانم بنده 24 عدد سکه می باشد. با توجه به اینکه مهریش را به اجرا گذاشته میخواستم بدونم اگر اعسار بزنم و قسطی شود حدودا چقدر باید پیش قسط بدم و اینکه اگر قسطی شود چند ماه یک بار باید سکه بدهم. میدونم که به نظر قاضی بستگی دارد تجربه شما چه میگوید و اینکه با توجه به اینکه بنده کارمند هستم یک چهارم حقوق بنده تا کی کسر می‌شود و به حساب خانمم واریز می شود.
و اینکه سوال آخر اینکه 200 تومن بدم تموم شه بره بهتر هستش یا از طریق قانونی جلو برویم بهتر هستش
ممنون میشم پاسخ شما عزیزان را بشنوم.

پاسخ ها :

حسین راشدی نسب

حسین راشدی نسب :

سلام همانطور که خودتان فرمودید در خصوص اقساط به نظر قاضی بستگی دارد و این تشخیص بر اساس حقوق و درآمد ماهیانه و تکالیف نقدی شما و هزینه های زندگی محاسبه میشود اما در خصوص اینکه مصالحه کنید یا خیر دو حالت دارد اینکه الان 200 میلیون داشته باشید میتواند با آن سکه بخرید و در مواعد به خانم تحویل دهید...
در صورت نیاز به توضیح بیشتر میتوانید از مشاوره های کاربردی بهره مند شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت پذیرش خواسته اعسار توسط قاضی ، تعیین مبلغ پیش قسط و مدت اقساط بستگی به تمام شرایط و نوع شغل مدیون دارد و با توجه به اینکه شما کارمند هستید شاید 5 سکه پیش و هر شش ماه 1 سکه تعیین شود . بهتر است که به صورت قسطی پرداخت نمایید