مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

سلام ، من 8ماه قبل در سایت شرط بندی فعالیت کوتاهی داشتم از اواخر اسفند حساب بانکیم مسدود شد از بانک جویا شدم یه شماره پرونده به داده میگه مراجع قضایی دستور مسدودی حساب بانکیتو داده. باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مرامعه به مرجع دستور دهنده پیکیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به شعبه دادگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پولی توحستب ندارید مشکلی نیست اما اگر پولی تو حسابتون هست تماس بگیرید، 09128232291

سيدموسي  ميريان دربندي

سيدموسي ميريان دربندي :

استان :

سلام به شعبه ای که دستورمسدود دلداده است مراجعه نموده و رفع مسدود بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما حتما به پلیس فتا یا دادستانی محل توقیف حساب ، مراجعه نمایید در غیر این صورت امکان دارد برای شما تشکیل پرونده بشود و پرونده شما به دادسرا ارسال بشود و ..

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درودوباید به مرجع قضایی بروید و درخواست رفع مسدودی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.
طبق قانون:
قمار بازی با هر وسیله‌ای ممنوع و مرتکبین آن به یک تا شش ماه حبس و یا تا (74) ضربه شلاق محکوم می‌شوند و در صورت تجاهر‌به قماربازی به هر دو مجازات محکوم می‌گردند.