مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم شرکت با مسئولیت محدود با وکالت بلاعزل

شرکت با مسئولیت محدود را به یک نفر بصورت بلاعزل در سال 88 واگذار کردیم متاسفانه علی الرغم محکومیت ایشان در دادگاه به انجام تغییرات شرکت، بخاطر داشتن بدهی مالیاتی بعد از واگذاری شرکت ایشان از مراجعه به ادره ثبت و انجام تغییرات امتناع مینماید و الان اداره مالیات بخاطر بدهی معوقه شرکت (ارزش افزوده) سهام داران قبلی را مخاطب و مورد پیگیر قرار میدهد.
لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید از طریق دادگاه الزام ایشان را به ثبت تغییرات بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما میتوانید از ایشان شکایت نمایید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام.
از طریق دادگاه حقوقی ، الزام ایشان را به پرداخت مالیات متعلقه و انجام سایر امور بخواهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به تغییر اساسنامه و تغییر سهامداران وهییت مدیره و مطالبه وجه بابت جریمه و مالیات