مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی و ممانعت از دید

سلام اساتید بزرگوار،
ملک بنده یک طبقه و حدودا 110 متر دارای حیاط 40متری و قطعه پشتی و رو به مغرب می باشد،
همسایه جلویی من یعنی قطعه جلویی، بدون اخذ پروانه ساخت و بدون مراجعه به شهرداری و رعایت قوانین شهرسازی و شهرداری اقدام به احداث دو طبقه نموده و مدعی است که می تواند طبقات سوم و حتی حیاط خلوت نیز احداث کند، در صورتیکه ملک ایشان قولنامه بوده و حتی به ماده 100 هم مراجعت ننموده، لازم به ذکر است که دو قطعه به هم چسبیده و بصورت قطعه عقب و جلو هستند و کوچه یا خیابانی دو قطعه را منفک نمی کند ... در صورت احداث طبقات یا حتی حیاط خلوت قطعه پشتی که من هستم هم باعث سایه اندازی شده و هم از ارزش ملک من کاسته میشود
اساتید لطف کنند راهنمایی کنند آیا ایشان حق احداث طبقه سوم یا حتی حیاط خلوت را دارد یا نه؟ همچنین ارتفاع حیاط خلوت چند متر می باشد؟
ممنون از راهنمایی ارزشمندتان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
برای احداث حتما نیازمند مجوز می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت عدم رعایت ضوابط و مقررات
ساختمانی شما میتوانید به شهرداری مراجعه نمایید و شکایت خود را مطرح نمایید