مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت خلاف ساختمانی

با سلام
سازنده ملکی هستم که تصمیم به ساخت ملک با تراکم بیشتر از پروانه ساخت دارم و همسایه از بابت اضافه بنایی که میخواهم انجام بدهم شکایت به شهرداری مربوطه نوشته ، آیا بعد از ساخت سقف اول که پرونده جهت بررسی به کمیسیون ماده 100 میرود ، رای کمیسیون بجای جریمه بابت شاکی خصوصی در پرونده ممکن است رای به تخریب داده شود توضیح اینکه مقدار عقب نشینی از ملک همسایه بجای 5 متر 3 متر اجرا خواهد شد. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بسته به تعداد طبقات اضافه بنا ساخته شده و متراژ زیربنای اضافی و نوع ساخت و رعایت یا عدم رعایت مقررات ساختمانی در نوع ساخت و نوع مصالح ساختمانی در طبقات اضافی و .... امکان دستور تخریب وجود خواهد داشت