مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه مجاور بابت ارتفاع و اضافه بنا

سلام
زمین من و همسایه ام شرقی غربی هستش و همسایه ام ساختمان را از شرق به غرب ساخته اما من که مجوز گرفتم جوازم از غرب به شرق بود و همسایه شاکی شد که شما دید ساختمان من رو میگیرید اما وقتی رفتیم شهرداری من متوجه شدم جوازی که گرفته بوده اشتباه بوده و جوازش شمالی جنوبی بوده و با زمین ایشون مطابقت نداره
و من ساخت رو شروع کردم . جوازم سه طبقه بود و هر طبقه 130 متر اما من 200 متر ساختم و 6 طبقه اینبار رفته رسمی شکایت کرده که دیدش کور شده و گفته من صد در صد بنا گرفتم ( 80 درصد گرفتم) و ارتفاعم زیاده
حالا میخوام ببینم با توجه به اینکه ایشون برعکس ساخته و اصلا مطابق جواز هم نساخته و اصلا جوازش با زمینش همخونی نداره ایا میتونه از من شکایت بکنه و ایا منم میتونم شکایت متقابل بکنم ازش و بگم که شکل و نظم کوچه رو خراب کرده یا هرچیزی که باعث بشه دست از سرم برداره
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما طبق مجوز شهرداری اقدام کرده باشید دعوای نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر مطابق مجوزهای شهرداری باشد طرح شکایت به جایی نخواهد رسید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ساخت شما مطابق جواز بوده ایرادی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مطابق پروانه ساختمانی ساخته اید شکایت ولی راه بجایی نخواهد برد