مشاوره حقوقی رایگان - رهن و اجاره

با سلام، قولنامه رهن و اجاره دستی در املاک معتبر و با مهر و امضا و دستخط املاک و مسیول املاک به عنوان یک شاهد دارم که تنها زمان اجاره و مبلغ رهن و اجاره و نحوه پرداخت اجاره بها و مشخصات موجر و مستاجر بنا به اعتماد دو طرفه اولیه در آن هست. و سایر بندها را ندارد. آیا این قولنامه معتبر است و الزام شاهد دوم ضروری است برای شکایت احتمالی در آینده؟ متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
معتبر است و شهود بیشتر باشد بهتر است شهود از جانب طرفین

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بی اعتبار نمی باشد ولی نمی توانید از دستور جهت تخلیه استفاده نمایید بهتر است شرایط ملحوظ گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام.برای این که مشمول قانون 76 باشد باید حداقل دو نفر امضا کننند