مشاوره حقوقی رایگان - سوال ایا متهم نباید در دادگاه حقوقی دعوت شده باشد

بنده زمینی ده سال قبل خریدم از مادرم مشاع با وراث مادرم سند را برادرم تنظیم کرده شاهد از وراث هم هست در زمان حیات فروشنده بنده با وراث مادرم در سال 93 تقسیم کردیم در ان زمان زمین مادرم مشخص شد از شهرداری محل تقاضای ساخت کردم با رضایت فروشنده سپس اخر93 مادر فوت کرد پس از گذشت 9سال برادر و خواهران شاکی شدن دوبار در دادگاه‌ کیفری رای قطعی صادر شد به نفع من حال 3باره در دادگاه حقوقی شاکی شدن دادگاه بدون اینکه من را احضار کند یا دفاعیه بگیرد اقدام به صدور رای کرده زیرش نوشته رای اصداری حضوری میباشد در حالی که من متهم از چگونی برگذاری دادگاه بیخبرم ایا این کار دادگاه درست است راهنمایی کنید چکار کنم متشکر و ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر ابلاغ واقعی شده باشد وشما در دادکاه حاضر نشده باشید حصوری تلقی میگردد درغیر اینصورت غیابی وقابل واخواهی است

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام دوست گرامی
در صورت دریافت ابلاغیه و عدم حضور در جلسه ،جلسات حضوری تلقی میگردد در غیر این صورت شما میتوانید باتوجه به عدم ارسال ابلاغیه و مطلع نبودن از جلسات نسبت به دادنامه صادره اعتراض نمائید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام ملاحظه ابلاغ وقت رسیدگی در سامانه توسط شما باعث حضوری شدن رای خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با ابلاغ واقعی رای حضوری تلقی می شود در غیراین صورت واخواهی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر برای شما ابلاغیه واقعی ارسال شده باشد رای حضوری محسوب میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورتی که ابلاغ واقعی ارسال شده باشد رای حضوری محسوب میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر حکم غیابی باشد میتوانید واخواهی کنید و اگر حضوری قید شده امکان اعتراض نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر ابلاغیه تعیین وقت رسیدگی را در سامانه ثنا رویت نموده اید، رای حضوری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگر سامانه ابلاغ را باز نموده باشید رای حضوری محسوب میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درج ابلاغ در سامانه ابلاغ به معنای ابلاغ واقعی است که اگر با این شرایط در دادگاه حاضر نشوید رای حضوری خواهد بود