مشاوره حقوقی رایگان - پیغام پرونده مختومه آمده. برای ادامه مراحل چه کنم؟

با سلام و وقت بخیر.
بنده از شرکت ... خودرو بابت تاخیر در ایفای تعهد و عدم تحویل خودرو ساندرو ثبت نامیم، شکایت کرده بودم و در جلسه دادگاه شرکت کردم و حال پیغام آمده که پرونده مختومه شده است.
ممنون میشوم راهنمایی کنید برای ادامه مراحل دادرسی، یا اطلاع از حکم اجرایی، چه کاری لازم است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حکم صادره به شما ابلاغ الکترونیکی خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
منتظر ابلاغ دادنامه باشید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
در قسمت پیگیری پرنده سامانه adliran.ir می توانید در جریان روند پرونده قرار بگیرید. چنانچه مراتب صدور حکم قید نشده بود و طی روزهای آتی دادنامه به شما ابلاغ نشد حضورا پیگیری فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حکم صادر شده است و به شما ابلاغ خواهد شد

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام اگر با صدور حکم به نفع شما رای صادر شده باید منتظر باشید اراء به شما و طرف مقابلتون ابلاغ بشه و قطعی بشه. البته اگر طرف مقابلتون اعتراض کنه که پرونده ارسال میشه دادگاه تجدیدنظر اگر دادگاه تجدیدنظر هم رای به نفع شما تایید بشه پرونده برمیگرده دادگاه بدوی و شما میتونید تقاضای صدور اجراییه کنید و اگر محکوم علیه ظرف ده روز ازتاریخ ابلاغ حکم را اجرا نکردن پرونده اجرایی تشکیل میدید و در اجرای احکام میتونید اموال ازش معرفی کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به سامانه مراجعه کنید و ابلاغ را مشاهده کیند تا علت مختومه شدن مشخص شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
رای صادر شده است و منتظر ابلاغ رای باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به سایت عدل ایران و سپس به شعبه مراجعه فرمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از قطعیت حکم درخواست صدور اجرائیه بدهید