مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق بازنشستگی خود و دریافت حقوق بازنشستگی پدر

سلام. اینجانب خانم هستم و 60 سال دارم. اوایل جوانی از همسرم جدا شدم. پدرم بیمه خدمات درمانی می باشد و خودم ده سال بیمه تامین اجتماعی دارم که بعد از شکستن پا از کار افتاده شدم و چندین سال هست حقوق بسیار ناچیزی از بیمه تامین اجتماعی میگیرم. پدرم فوت شده و حقوق او را مادرم میگرفت. آیا بعد از فوت مادرم من میتوانم از بیمه تامین اجتماعی خارج شوم و حقوق پدرم که خدمات درمانی بود را دریافت کنم؟ آیا همه حقوق تعلق میگیرد یا درصدی از آن تعلق میگیرد؟ مراحل درخواست و پیگیری آن چگونه است؟ سپاسگزارم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعید است به شما بدهند چون خودت حقوق می گیری