مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر مطلقه

پدر بزرگم 33سال پیش فوت کرده شناسنامش شاهنشاهی باید از کجا پیگیری بکنیم اون زمان کامپیوتر نبود که لیست بیمه بود بازنشسته استانداری بود ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق استانداری واحد مربوطه پیگیری نمایید تا اداره بیمه بازنشستگی ایشان مشخص گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

حقوق مدر بزرگ به نوه تعلق نمی گیرید باید تحت تکفل وی بوده باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست خود را به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست خود را به اداره بازنشستگی بدهید