مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر عملکرد و ارزش افزوده

با سلام و احترام
آیا مدیرعامل بدون حق امضای شرکت سهامی خاص وقتی از شرکت بصورت رسمی در سال 94 خارج میشود ، در سال 1400 بابت برگه ی قطعی شده ی سال 99 برای ارزش افزوده ی سال 92 محکوم است ؟

درست است که برای سالی که مدیرعامل بودم میباشد ولی تاریخ ابلاغ برای چند سال بعد از خروج من از شرکت بوده است و دارایی بدلیل اینکه دستش به اعضا نمیرسد به اینجانب متوسل شده و کارهای اداری من را دچار اختلال کرده است

ممنون میشوم پاسخ دهید ، لطفا پاسخ دهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالیات به شرکت تعلق می گیرد و شرکت مسئول پرداخت مالیات است

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام چنانچه اداره دارایی بابت عملکرد شما در سالی که مسوول بوده اید علیه شما اقدام کرده و شما در ان سال مسوول اقدامات شرکت بوده اید بنطر ادعایی نمی توانید داشته باشید مگر مدعی خلاف آن باشید که باید با اسناد و مدارک به اداره دارایی و درصورت عدم نتیجه به وکیل رسمی دادگستری مراجعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
پاسخ سوال شما در روزهای قبل داده شد
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید