مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارزش افزوده

با سلام و احترام
آیا مدیرعامل بدون حق امضای شرکت سهامی خاص وقتی از شرکت بصورت رسمی در پایان سال 94 خارج میشود ، در سال 1400 بابت برگه ی قطعی شده ی سال 99 برای ارزش افزوده ی سال 94 محکوم است ؟

درست است که برای سالی که مدیرعامل بودم میباشد ولی تاریخ ابلاغ برای چند سال بعد از خروج من از شرکت بوده است و دارایی بدلیل اینکه دستش به اعضا نمیرسد به اینجانب متوسل شده و کارهای اداری من را دچار اختلال کرده است
و سوال دوم من این است که آیا وقتی ارزش افزوده سال 94 را اعلام میکنند ممکن است هنوز برای سالهای قبل را بررسی نکرده باشند ؟
و سوال آخر ، آیا هر نفر بر اساس سهمی که دارد متعهد به پرداخت است ؟

لطفاً عاجزانه میخواهم پاسخ دهید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خدمت شما
سوال جواب توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، درصورتیکه که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

همیشه درشرکتهای حقوقی شخصیت حقوقی جوابگو است نه شخص مگرتخلف مدیرعامل که سبب ضرر شود انهم ضمان بعهده ی اوست

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

به کارشناسان مالیات مراجعه شود