مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب یارانه بجز حساب حقوقی که ضمانت شده

من ضامن فردی شدم بخاطر وام ازدواج هیچ قسطی رو پرداخت نکردند بعد از دوسال بانک حتی با دادن بخشی از بدهی و واریز اقساط ماهانه مرتبا حساب من نزد بانک دیگری ست و بانک هر حسابی که داشته باشم همراه حساب حقوقی مسدود میکنند آیا بانک مجاز هست به مسدودی حساب یارانه و معیشت. دادگاهی هم نرفتیم. ممنون از وقتی که گذاشتید.با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
براساس بخشنامه های داخلی بانکها بله مجاز است

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
معمولا کلیه حساب ها، حتی حساب یارانه هم مسدود می‌شود ولیکن اگر پرونده در دادگستری مطرح باشد یا بشود می‌توان یارانه سایر افراد خانواده را آزاد نمود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله بانک میتواند تمام حساب های شما را مسدود نماید اما