مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه ضامن وام

درود عرض ادب..
حدودا 12سال بنده حساب بانکی و یارانه های 2عضو دیگر مربوطه این مشکل،که اشتباه بنده برای ضمانت وام برای دیگران،،البته 4ی5 وام مبلغ 1تا5میلیون کم وبیش پرداخت شده ازطرف وام گیرنده..اما بانک هیچ تلاشی برای طلب خود از مشتریان که ازدادن اقساط و تعهدشان شانه خالی کرده و...بدهکاران موضوع اصلی رارهاکرده و یارانه من و2نفرهمسرو فرزندم راتوقیف کرده و من خود زندگیم بانمک برادرانم سپری میشود و حقوق و بیمه نیستم وهیچ وهیچ..شدم...باعث خجالت ازگفتن وطرح سوالم اما چرا باید این دولت از ضامنی که امروز فقیر شده بی رحمانه حساب آینده ساز بچه من رو مسکن جوان بعداز7سال موظف به پرداخت ماهانه بودم برای فرزندم.
چرا با چه وقاحت 2 میلیون حساب یک بچه 12ساله روخالی کرده وحساب سوخت و چنین افرادی که از من و زن و بچه من طلب صاف می‌کنند.
آیا از عاملان دزدی‌های کثیف و...واقعا توانستن ریالی بگیرند و آیا با بستن و..مشکل بانک و مملکت مرتفع شده‌ شد هر چند بنده خاطی هستم،.واشتباه و اعتراف میکنم..چرا انقدر بیرحم زمانه طاغوت من بچه بودم به هیچ عنوان چنین اعمالی ازسوی سازمان و...دولتی من نه دیدم ونه شنیدم.
این چه جور ... هست که من باید مطیع بشم وبافقروسختی جز زور و ناجوانمردی هیچ ندیدم. چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی مورد بررسی قرار گیرند.