مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت یارانه

عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمامی سروران گرامی و زحمتکش که وقت خود را رایگان در اختیار مردم میگذارند،تشکر و سپاس فراوان،بنده در سال 90ضامن بانکی دو نفر شده‌ام و هیچ کدام پرداخت نکردن الان 4سال یارانه من مسدود شده لطفا در صورت امکان راهنمایی و راهکاری به بنده حقیر عنایت بفرمایید،سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید تا بانک علیه وام گیرندگان اقدام کنه فکر بانک همکاری نکرد شما می توانید اقساط وام را تسویه کنید و علیه وام گیرندگان دادخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به بانک مورد اشاره در متن سوال مراجعه کنید و اعلام کنید که نسبت به تسویه وام اقدامات مربوطه از سوی وام گیرندگان به انجام برسد در صورتی که وام گیرندگان اقدامی نکردند چاره ای جز تسویه وام از سوی شما نیست و در نهایت دادخواست به خواسته مطالبه وجه را به طرفیت وام گیرندگان را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.