مشاوره حقوقی رایگان - شکایت درباره مزاحمت تلفنی

سلام
بنده جوان 22ساله ام
یه روز خواب بودم که با صدای زنگ تلفنم از خواب بیدار شدم و دیدم یکی داره منو فحش میده و درجا تلفن رو قطع کرد
بعد قطع کردن بلافاصله فهمیدم کیه و بهش زنگ زدم و شروع به فحش کشیدنش کردم
که از سر سادگیم صدامو ضبط کرده بود و منو تهدید به شکایت کرد و میگه که هشت میلیون بهش بدم و شکایت نکنه
بعدم شماره پدرمو پیدا کرده و بهش زنگ زده کلی حرفای دروغی پشت سرم زده پیش پدرم و الان با خونوادمم مشکل پیدا کردم
خواستم ببینم اگه اقدام به شکایت کنه از صدای ضبط شده کاری از پیش میبره
اگه با قسم دروغ کاری حل میشه من پیش قاضی قسم دروغ بخورم بازم میتونه کاری کنه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما بفرمایید اول ایشان.تماس گرفته و پرینت هر دو تلفن را بگیرید ساعتش نشاد می دهد و بابت حرفها به عتوان افترا شکایت کنید