مشاوره حقوقی رایگان - شنود خط همراه

ایا وقتی در گوشی همراه یک خطی شنود شود و خط دیگر خط دیگری شنود میشود. و ایا تاریخ از می شنود شدن را میتوان فهمید ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
شنود فقط به دستور مقام قضایی و در موارد خاص امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شنود مکالمات دیگران ، غیر قانونی است مگر با دستور مقام قضایی و با تعیین مدت و دفعه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با دستور مقام قضایی آنهم در بعضی جرایم امکان دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شنود در موارد خاص با دستور دادگاه امکانپذیر می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شنود فقط با دستور مقام قضایی و در بعضی موارد خاص قانونیست .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شنود فقط با دستور مقام قضایی قانونی است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام تعیین تاریخ شنود توسط پلیس فتا، امکان پذیر است.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت عنوان کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شنود با دستور قضائی در جرائم خاص انجام میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام شنود فقط با دستور مقام قضایی امکان دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شنود مکالمات دیگران بدون اجازه ، توسط دیگران جرم است مگر با مجوز مقام قضایی و فقط در بعضی از جرائم امکان دارد