مشاوره حقوقی رایگان - شاکی حرفه ای

باسلام بنده گرفتار شاکی حرفه ای شده ام بدین شرح که چهار سال پیش همین شاکی کار ساخت ساختمان فرد دیگری را به پیمانکاری شخصی که آشنای بنده بوده جهت ساخت قرارداد تنظیم مینماید که یکصدو هفتاد میلیون تومان هزینه ساخت بوده که بنابر پیشرفت کاری هزینه ساخت را به پیمانکار پرداخت نماید و بابت تضمین کار ساخت و تحویل ساختمان از پیمانکار چک تضمین به مبلغ سیصد میلیون تومان درخواست می نماید که پیمانکار به علت نداشتن چک از بنده این چک را گرفته و برای من تعهد کتبی از بابت امانی بودن چک و اینکه هرگونه خسارت وارده بر چک صادره را خود جوابگو بوده باشد داده است که شاکی در حال اتمام کار ساخت ساختمان به بهانه اتمام وقت قرارداد چک من را مورد اجرا قرار داده و بناحق و ناروا سیصد میلیون تومان توسط اجرای احکام از من گرفتن و به حساب وکیل شاکی واریز کردن و بنده هم به جهت ترس از آبروی خود مجبور به پرداخت مبلغ فوق شدم اکنون ششصد میلیون تومان دیگر نیز تحت عنوان تاخیر تادیه از من خواهان میباشد و برای من حکم جلب گرفته است از طرفی بنده توان پرداخت این مبلغ را ندارم و از طرفی هم خود قاضی کاملا در جریان این درخواست ناحق و ناروا قرار دارد چرا که توسط چهار نفر کارشناس هزینه کار ساخت تا اینجای کار یکصد و پنجاه میلیون تومان برآورد گردیده است با توجه به اینکه پیمانکار که در جریان اخذ این مبالغ توسط این شاکی گردیده به جای نامعلومی نقل مکان کرده است و همین شاکی حرفه ای هم که قبلا کلاهبرداری های متعددی انجام داده و تحت پیگرد میباشد خودش در حضور نیست و اینجا وکیل پرونده ایشان را پیگیری می نماید بنده چگونه میتوانم ناحق و ناروا بودن این خواسته رو پیگیری نمایم آیا اصلا میتوانم طرح شکایت نمایم و بر علیه کدامیک باید شکایت نمایم و این ضرر وزیان وارده را جبران نمایم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بر خلاق تعهدات و توافقات فی مابین است میتوانید علیه وی شکایت کیفری کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
اگر فرصت اعتراض دارید به رای اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر کارشناسی مبلغ کمتر نظر داده اعتراض نمایید نسبت به چک ضمانی از پیمانکار وجوه و خسارات را با تامین خواسته مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم 600 میلیون قطعی شده است شما می توانید درخواست اعسار بدهید تا قسطی بشود
و شما می توانید از پیمانکار شکایت نمایید و مطالبه تمام ضرر و زیان خود را نمایید و. ...

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر بر خلاق تعهدات و توافقات فی مابین است میتوانید علیه وی شکایت کیفری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از پیمانکار شکایت و مطالبه ضرر و زیان کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید در مهلت مقرر قانونی اعتراض نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه چک بعنوان تضمین داده شده لذا خیانت در امانتی رخ نداده صرفا از باب مسولیت مدنی میتوانید علیه پیمانکار دادخواست مطالبه وجوهاتی که پرداخت نموده ایی با خسارت تاخیر تادیه دین را مطالبه نمایید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

با سلام.به نظر می رسد بهتر این باشد در صورت تمایل مستندات خود را واتس آپ نمایید.مطالعه مدارک ومستندات از جمله قرارداد وارای صادره را ارسال تا با در نظر گرفتن جمیع شرایط نظر نهایی را اعلام نمود

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت تمایل می توانید مدارک ومستندات خود را به منظور بررسی جامع ودر کنار گذاشتن همه شرایط مخصوصا قرارداد وآراء ونهایتا ارائه راهکار یا راهکارهای مناسب واتس آپ نمایید-09128889189