مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

باسلام، بنده و برادرم زمینی موروثی به متراژ پنج هزار متر بین خودمان تقسیم کرده ایم که شمال زمین به بنده و جنوب زمین به برادرم واگذار شد و راه آب زمین برادرم از سمت زمین بنده میباشد بنده طی عملیات بنایی و احداث استخر در زمین حدود هشت متر از جوی آب را سرپوشیده کردم که مانع و انسدادی هم اکنون رخ نداده ولی برادرم به سبب اختلافات ارثی که با من دارد طرح دعوی ممانعت از حق در دادگاه کیفری نموده حال با وجود دو سال از سرپوشیده کردن جوی آیا من تخلفی انجام داده ام؟ آیا برادرم می تواند شکایت کیفری بکند؟ ممنونم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در دعوای ممانعت از حق باید ثابت شود حقی که از قبل برای ایشان بوده توسط شما از آن ممانعت میشود که در دعوای کیفری باید سوء‌نیت شما را در این امر هم ثابت کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگر مانع از انتقال آب نشده باشید خیر مرتکب جرمی نشده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما برای عبور اب ممانعت ایجاد نکرده اید در جلسه دادگاه ، درخواست کارشناس نمایید تا کارشناس با بررسی جوی آب ، نظر خود را اعلام نماید
به احتمال زیاد شما تبرئه خواهید شد چون ..

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام. ایشان می توانند شکایت کنند ولیکن حسب اظهارات جنابعالی، انسدادی ایجاد نکرده اید و برادر شما باید ادعای خود را ثابت کنند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مانعی از باب حق ایشان ایجاد نکرده باشید مرتکب جرمی نشده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در دعوای ممانعت از حق ، باید اثبات بشود که شخصی ، مانع استفاده صاحب حق ، از حق خود شده است اگر شما مانع استفاده برادرتان از جوی آب نشده باشید و مسیر جوی آب را هم تغییر نداده باشید به طوری که استفاده صاحب حق ، از
حق خود ، دچار مشکل نشود جرمی محقق نشده است