مشاوره حقوقی رایگان - بنام زدن ماشین قبل از دادخواست مهریه

با سلام، چند وقت قبل خانمم من را از خونه ای که با کمک من خریده بود بیرون کرد و بنده مجبور شدم به خانه پدری برگردم از آنجایی که بنده قبل از ازدواج منزل مسکونی داشتم که بواسطه کمک پدر و مادر و بخصوص مادرم بواسطه فروش طلاهاش خریداری نمودم که وقتی ازدواج کردم همسرم با زبان بازی من را مجاب کرد منزلم را بفروشم و با پس اندازش به نام او منزلی بخرم، همه اینها باعث شد وقتی به منزل پدری برگردم مورد سرزنش برادر و خواهرانم قرار بگیرم که تو حق نداشتی خانه ای که با کمک پدر و مادر خریدی اینکار رو کنی و حالا بی پول و آواره برگردی و بنده هم بواسطه این حرفا که دیگر بحثی راجع به بدهی گذشته من نباشد ماشینم و مقداری پول به مادرم منتقل کردم و حتی در دفترخانه از مادرم اقرارنامه ای گرفتم که دیگر من بدهی ندارم تا حرفی از طرف برادر و خواهرانم نباشد حالا بعد از گذشت چند وقت خانم مهریه اش را اجرا گذاشته، میخواستم ببینم میتواند ادعای معامله صوری کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر معامله صوری نخواهد بود به شرطی که خودرو واقعا منتقل شده باشد و ...
در ضمن شما بابت خرید خانه شریکی با همسرتان به ازای پولی که پرداخت کرده اید مالک محسوب می شوید ولی باید دادخواست بدهید و ادعای خود را اثبات نمایید
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفاتر قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
باید توجه داشته باشید کلیه معاملات شما تا یک سال پیش از مطالبه مهریه در صورت اقدام همسرتان قابل ابطال خواهد بود لذا عدم ابطال آنها بستگی به نحوه دفاع شما و مدارکی که ارائه می نمایید دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
معاملات اگر قبل از صدور حکم قطعی مهریه باشد و صوری نباشد فرار از دین محسوب نمی شود.در صورت داشتن مدارک پرداختی از بابت منزل می توانید وجوه پرداختی را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
معامله قبل از صدور حکم فرار از دین نمی باشد