مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ضرر و زیان از سازمان بورس و اوراق بهادار

با سلام و احترام
فردی در سال 1399 بنا بر تقاضای دولت قبلی و مسئولین سازمان بورس اوراق بهادار ، دارایی و املاک خود را به فروش گذاشته و پول خود را وارد بازار بورس کرده است . این فرد زیان هنگفتی را متحمل شده است . ملکی که در سال 1399 به فروش رفته در سال 1400 چندین برابر شده است و پولی که وارد بورس شده به نصف پول سال 1399 کاهش پیدا کرده است . آیا در مورد تضییع حقوق دیوان عدالت اداری ورود پیدا می کند یا اینکه رد دادخواست می شود؟ آیا امیدی به تنظیم دادخواست هست یا خیر؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ورود به بورس همراه با ریسک می باشد